Menu

Actueel

 

 

 

Zomer(vakantie)periode

09-07-2020 In verband met de zomerperiode zijn we beperkt bereikbaar, zowel telefonisch als op kantoor. Als je langs wilt komen voor een adviesgesprek of een andere vraag, maak dan altijd eerst een afspraak via 026 44 22 833 of info@vrijwilligerscentralearnhem.nl. Als je na de toon je naam, vraag en telefoonnummer inspreekt, dan bellen we je graag terug. We wensen je een mooie zomer.

Lees verder
Coronarichtlijnen: handreiking voor vrijwilligersorganisaties

15-06-2020 Start jouw organisatie ook weer op? Wil je weten waar je allemaal aan moet denken? Check dan de richtlijn die het NOV heeft ontwikkeld.

Lees verder
Nieuwsbrief

15-06-2020 In deze nieuwsbrief lees je tips en interessante artikelen over vrijwilligerswerk tijdens coronamaatregelen.

Lees verder
Vinkje 'geschikt in Coronatijd'

08-06-2020 De afgelopen periode heeft veel vrijwilligerswerk stil gelegen. Denk je nu ook wel eens: "Zou dit vrijwilligerswerk alweer kunnen?" Daar hebben we iets voor ontwikkeld: het vinkje 'geschikt in Coronatijd'

Lees verder
Voorelkaarinarnhem.nl

23-03-2020 ‘Voor Elkaar in Arnhem’ slaat de handen ineen voor praktische hulp aan kwetsbare inwoners De Arnhemse organisaties voor sociaal werk slaan samen met de gemeente de handen ineen en richten een stedelijk telefoonnummer 026-3127702 en hulpwebsite voorelkaarinarnhem.nl op. Sociaal werkers en vrijwilligers staan klaar voor inwoners die vragen hebben en praktische hulp kunnen gebruiken.

Lees verder