Menu

Stress release 18 mei 2019

Tijdens deze heerlijk ontspannen workshop gaan we bekijken wat stress nu precies is en gaan we ontspannen!

U bent de hele dag druk, er gebeurt van alles om u heen en er komt een stortvloed aan indrukken op u af. Er zijn zoveel prikkels waar u op reageert en emoties die door u heen vloeien. Uw geest wordt voller en voller en uw lijf reageert hierop door spanningen vast te houden en reageert niet meer soepel en ontspannen.

Door middel van inzicht en effectieve oefeningen kunt u dit tegengaan en omkeren.

Programma workshop:

Deel 1: U krijgt inzicht in wat stress nu precies is, wat het doet met uw lijf en geest en we bespreken de verschillende manieren van omgaan met stress. We doen een paar testjes om erachter te komen hoe u nu in elkaar steekt ten opzichte van stress en we nemen de 7 factoren voor balans door.

Nadat u meer inzicht hebt gekregen in (uw) stress en balans bedenken we samen met elkaar nieuwe manieren om met stress om te gaan.

Korte pauze

Deel 2: We gaan aan de slag met ons lijf. We gaan ons lichaam afwisselend spannen en ontspannen doormiddel van oefeningen en bewegingen uit de yoga, tai chi en meditatie. We onderzoeken onze ademhaling en hoe de interactie met ons lichaam en geest is. We gaan ontspannen en ont-stressen!

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

Zaterdag 18 mei van 14.00-16.30 uur.
Nog 1 plek vrij!

Plaats/accomodatie

Home of Zen, Velperweg 95 Arnhem

Trainer

Sancia Pennenkamp

Extra informatie

Nog 1 plek vrij!