Menu

Waar ligt uw grens? ...en hoe geeft u die dan aan?

Of u in uw werk nu vooral met collega’s te maken heeft of ook met klanten; iedereen loopt wel eens tegen situaties aan die minder prettig voelen. Iemand doet iets, zegt iets of vraagt iets en gaat daarmee over uw grens. Vaak onbedoeld, maar evenzogoed niet fijn.

Of misschien gaat u zelf, bewust of onbewust, over uw eigen grenzen heen. Om iets voor een ander te kunnen betekenen, wordt een eerste gevoel van ongemak soms aan de kant geschoven. Pas achteraf merkt u dat u iets heeft gedaan dat ten koste van uzelf is gegaan. En dan is er nog zoiets ingewikkelds als de grens van de organisatie waar u voor werkt. Heeft u samen met uw collega’s duidelijk welke activiteiten wel of niet binnen de werkzaamheden passen en is dat een onderwerp waar u het samen goed over kunt hebben?  

De workshop ‘waar ligt uw grens’ zet u aan het denken over waar uw grenzen liggen. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt die u kunnen helpen uw grens tijdig en op een passende manier aan te geven; u bent duidelijk over wat u wel of niet wilt en tegelijkertijd in staat de goede relatie met anderen te behouden of misschien zelfs te verbeteren!

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

dinsdag 4 februari 2020 van 19.30-22.00 uur;
TRAINING ZIT VOL!

Plaats/accomodatie

Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem

Trainer

Brigitte Bloemenkamp

Extra informatie

TRAINING ZIT VOL!