Menu

Vrijwillige Coach

In de participatiesamenleving wordt verwacht dat iedereen meedoet. Voor veel mensen is meedoen echter geen eenvoudige opgave. Misschien geldt dat ook voor jou; je wilt best vrijwilligerswerk gaan doen maar weet niet goed hoe je dat aan moet pakken. Dan is een vrijwillige coach net wat je nodig hebt.

Waarom een coach?
Samen met een vrijwillige coach ga je aan de slag met een coachplan; wat wil je bereiken en hoe kom je daar? Door met elkaar in gesprek te gaan, kom je vaak al een heel eind. 

Afspraak maken?
Maar misschien is het eerst nodig om belemmeringen weg te nemen of eens goed te bekijken wat nu echt bij je past en wat je perse niet wilt. Kortom, je hoeft het niet alleen te doen. Als je denkt dat een vrijwillige coach je kan helpen bij je zoektocht naar ‘meedoen’, meld je dan aan bij VWC Arnhem. Een telefoontje of mailtje is voldoende, we maken dan een afspraak met je om te kijken wat je wensen zijn en koppelen je vervolgens aan een vrijwillige coach. Uiteraard hebben we oog voor een goede match, de klik is erg belangrijk. Een traject duurt maximaal drie maanden

Wat is een coach?
Een vrijwillige coach is vaak iemand die ervaring heeft in het coachen, openstaat voor allerlei verschillende mensen, niet gauw ergens van opkijkt en bewust kiest voor een rol als vrijwillige coach; omdat hij of zij het leuk vindt om te coachen, graag met mensen omgaat en je graag verder wil helpen. Dus, schroom niet, zet de eerste stap en maak een afspraak met ons. We vertellen je er graag meer over.

Coach worden?
Spreekt het bovenstaande je aan en heb je coachende kwaliteiten die je voor een ander in wilt zetten? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak om meer informatie te geven.
We hebben de luxe dat we momenteel voldoende coaches tot onze beschikking hebben, we hebben dan ook een opnamestop voor nieuwe coaches!

 

Contactpersonen:

Hanneke Fiesler, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 
Imke van Ophuizen bereikbaar op maandag,  woensdag en donderdag
Tel: 026-4422833
Of mail naar: